Şırnak Petrol Spor 3 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı

Şırnak Petrol Spor 3 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı

Bal Ligi 9’uncu grupta yer alan Şırnak Petrol Spor ilk yarının bitimine 1 hafta kala 3 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu grupta şampiyonluk için mücadele eden Şırnak Petrol Spor ligin ilk yarısının bitimine bir hafta kalan 3 oyuncusu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ligde 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Şırnak Petrol Spor 24 puan ile 4’üncüs sırada yer alıyor. Ligde 25 gol atan Şırnak Petrol Spor kalesinde sadece 6 gol gördü. Lider Bitlis Özgüzeldere ile arasında 6 puan fark olan Şırnak Petrol Spor şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.

2 hafta önce teknik direktör Mehmet Şaşmaz ile yollarını ayıran Şırnak Petrol Spor Adem Kopan ile anlaşmıştı. Adem Kopan yönetiminde 2 maça çıkan Şırnak Petrol Spor bir galibiyet ve bir beraberlik aldı. Haftasonu Yeşilvarto Spor ile deplasmanda karşılaşan Şırnak Petrol Spor deplasmandan 1 puan ile döndü. Sondan ikinci sırada yer alan Yeşil Varto Spor’dan 3 puan almayınca taraftarlar futbolculara tepki göstermişti.

Şırnak Petrol Spor yönetimi aldığı karar ile 3 oyuncu ile yollarını ayırmaya karar verdi. İşte o oyuncular.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan 2022 yılında transfer edilen forvet Oğuzhan Nemli, Şırnak Petrol Spor forması ile bu sezon sadece 3 maça çıktı. Gol katkısından bulunmayan Oğuzhan Nemli, takımdan ayrıldı.

oguzgan-nemli.jpg Oğuzhan Nemli

Bigaspor’dan 2023 yılının ocak ayında transfer edilen Sefa Meral Şırnak Petrol Spor forması ile 9 maça çıktı. Hiç gol atmadı. BAL ligi kariyerinde 33 maça çıkan Meral sadece 3 gol attı.

sefa-meral.jpg Sefa Meral

Elazığ Futbol Kulübü’nden mayıs 2023’te transfer edilen Harun Koç’ta çıktığı 12 maçta sadece 1 gol atabildi.

harun-koc.jpg Harun KOÇ

3 futbolcu ile yollarını ayıran Şırnak Petrol Spor devre arasında yeni transferler yapıp, liderlik yarışından kopmamak için mücadele edecek.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.