Şırnak Petrol Spor Hükmen Galip!

Şırnak Petrol Spor Hükmen Galip!

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor Diyarbakır Adalet Spor’un ligten çekilmesi ile bugün oynayacağı maçı 3-0 hükmen kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele eden ve şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan Şırnak Petrol Spor ligin son 3 haftasında berabere kalarak taraftarda hayal kırıklığı yaratmıştı. Antalya Belek’te 10 günlük kamp yaparak 2’inci devreye hazırlanan Şırnak Petrol Spor Sportif direktör ile 9 oyuncusu ile karşılıklı olarak sözleşmeleri feshetmişti.

LİGİN EN GOLCÜ OYUNCUSU, ŞIRNAK PETROL SPOR’DA

Giden oyuncuların yerine ise 1 stoper ve 3 orta saha oyuncusu almıştı. Kulüpten yapılan açıklamada ise; “2023-2024 Sezonunun 2. Devresi için takımımız Bölgesel Amatör Ligin En Golcü Forvetlerinden Hakan Doğan ile anlaşma sağlamıştır” denildi.

hakan-dogan.jpg

Geçen sezon deprem felaketi nedeniyle yarıda kalan Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde grup lideri olduğu için Türkiye Futbol Federasyonu kararıyla tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne yükselen Diyarbakır Adaletspor'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Şırnak Petrol Spor’un 2007 doğumlu genç kalesici Aydın Acet’te Batman Petrol Spor’a transfer oldu.

ŞIRNAK PETROL SPOR HÜKMEN GALİP

Şırnak Petrolspor bugün 2’inci devrenin ilk maçını Diyarbakır Adalet Spor ile oynayacaktı. Ancak Diyarbakır Adalet Spor Eylül ayında maddi imkansızlıkları gerekçe göstererek ligden çekilme kararı aldı. Bu karar ile birlikte Şırnak Petrol Spor bugün oynayacağı maçı 3-0 hükmen kazanmış olacak.

Şırnak Petrol Spor 25 puan ile liderin 8 puan gerisinde 4’üncü sırada yer alıyor. Bu skor ile puanını 28’e çıkaran Şırnak Petrol Spor rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.