Şırnak Petrol Spor Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Şırnak Petrol Spor Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Şırnak Petrol Spor bu hafta kendi evinde Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor’u konuk edecek. Şırnak Petrol Spor, galibiyet parolası ile hazırladığı maçı kazanıp liderlik koltuğuna oturmak istiyor. ayrıca Ultra Cudi taraftar grubundan destek çağrısı geldi.

Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu Grupta averaj farkı ile 3’üncü sırada yer alan Şırnak Petrol Spor çıktığı 3 maçı da kazanarak 9 puan topladı.

Türkiye kupasında oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken Şırnak Petrol Spor Türkiye Kupasından elendikten sonra tüm enerjisini lige vermeye başladı. 1’i kendi evinde 2’si deplasman olmak üzere olmak üzere çıktığı 3 maçta oynadığı futbol ile taraftarından beğeni topladı. Rakiplerine korku salan Şırnak Petrol Spor bu hafta Cizre Hamit Özalp Stadyumu’nda Van Gölü Sportif faaliyetleri konuk edecek.

Vangölü Sportif faaliyetler Spor kulübü ligin ilk haftasında Meskan Ölmez Hakkari Zap Spor ile deplasmanda karşılaştığı maçta 0-0 berabere kaldı. Ligin ikinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Bitlis Özgüzeldere Spor’a 3-0 yenildi. Ligin 3’üncü haftasını bay geçen Van temsilcisi bu hafta Şırnak deplasmanına geliyor.

Şırnak Petrol Spor, Vangölü Sportif Faaliyetler Spor kulübü maçına yaptığın taktik ve teknik antrenmanlar ile hazırlanıyor.

TARAFTAR’DAN TAKIMA DESTEK ÇAĞRISI

Ultra Cudi taraftar grubu Şırnak Petrol Spor’un sahipsiz ve desteksiz bırakıldığını belirterek takıma destek çağrısında bulundu.

Ultra Cudi taraftar grubu sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada; “İlimizi BAL Ligi'nde Temsil eden ve ligde 3'te 3 yapmış 9 puan ile emin adımlarla 3 lig için mücadele eden Şırnak Petrolspor Takımımızın sahipsizlik yüzünden ve yeterli destek olunmaması ne kadar acı. İlin en büyük sosyal aktivitesi olan futbol ile bir başarı yakalanmış iken Sayın Valimiz Ve Belediye Başkanımız da olmasa bu takım çoktan daha gerilerde olurdu. Belki de bu ligde olmayacaktık. Güneydoğunun yeni gelişmeye başlayan siyah altın kömürü ile bilinen, son zamanlarda ilimiz sınırlarında çıkan petrol kalitesi ile gündeme gelen Şırnak ilimiz neden spordaki başarı ile gündeme gelmiyor. Aldığımız skorlar, oynanan iyi futbol ve liderliğe ortak oluşumuz sizleri tatmin etmedi mi..! Ne zaman bu takıma Sahip çıkmayı düşünüyorsunuz? STK'ları kastediyorum? Ben Şırnaklıyım diye övünen büyük iş adamları, bunun Cizrelisi, Silopilisi, Uludereli, İdillisi yok. Şırnakspor var olmalı. ilimiz sınırlarında çıkan yüksek kalitedeki petrol ile 4’üncü TPAO Bölge Müdürlüğü kurulan ilimizde siyasiler neden takıma bu kadar yabancı ve mesafelisiniz. Başka illerdeki takımlar devletin kurumlarından aldıkları destekleri, devletimizin kurumları bize neden sağlamıyor..! Enerji Bakanlığı Zonguldak, Batman, Bayburt ve diğer birçok Belediyeler spor kulüplerine her türlü desteği verirken bizim milletvekillerimiz neden 3 maymunu oynuyorlar. Biz neden bu nimetlerden faydalanmıyoruz. Grubumuz da Mazıdağı Fosfat inanılmaz destek alıyor. Küçük bir ilçe takımı bu kadar destek alırken, koca Şırnak’ı savunan destek veren yok. Vali bey ve Belediye Başkanından başka kim ne destek verecekse şimdi zamanı. Takım zirvede iken verin. Takım maddi desteksiz kalıp zirveden düşünce kimse elini cebine atmasın. Burdan birkez daha seslenmek istiyoruz, Valimizin öncülüğünde yapılacak bir toplantıda STK’lar ve kurumlar, TPAO başta olmak üzere herkes bu takım için elini taşın altına koymalı yoksa atı alan Üsküdarı geçerse biz yerimizde sayar 3 ligde olmayı hayal ederken BAL Ligi'nde sürünmeye devam ederiz” denildi.

Maç Tarihi ve Saati:
Şırnak Petrol Spor- Van GÖlü Sportif Faaliyetler Spor
5 Kasım 2023 - 13:00
Cizre Hamit Özalp Stadyumu

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.