Şırnak Petrol Spor Zafer Peşinde!

Şırnak Petrol Spor Zafer Peşinde!

Şırnak Petrolspor, Bölgesel Amatör Ligi 17’inci Haftasında Van Gölüspor’a konuk oluyor. Güçlü temsilcimiz deplasmanda 3 puan ile dönerek şampiyonluk yarışına devam etmek istiyor.

Şırnak Petrol Spor, Bölgesel Amatör Lig 17’inci hafta mücadelesinde Van Gölüspor’a konuk oluyor. Temsilcimiz, ligde daha iyi bir konum elde etmek ve şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı kazanmak istiyor.

MAÇ DETAYLARI

Bölgesel Amatör Lig'in 9. Grubunda yer alan Şırnak Petrolspor, önemli bir mücadeleye çıkmak üzere. Bugün saat 13:00'te İpekyolu İlçe Stadı'nda gerçekleşecek mücadelede Şırnak Petrolspor, Van Gölüspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı Umut Nasrullah Özhelvacı başta olmak üzere, Kenan Gende, Yunus Bozkurt ve Sedat Gümüş'ten oluşan hakem dörtlüsü yönetecek.

BASKININ ARDINDAN GELEN AZİM

Ligdeki son iki mücadeleden 3-1 ve 3-0’lık skorlar ile ayrılan kırmızı beyazlı temsilcimiz, Van Gölüspor’u devirerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ligin güçlü takımlarından Bitlis Özgüzeldere’yi 3-0 yenerek puanını 34’e çıkaran Şırnak Petrolspor’un lider ile arasında 6 puanlık bir fark kaldı. Bu hafta 3 puanı hanesine yazdırıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Şırnak Petrolspor’da tek hedef şampiyonluk.
Van Gölüspor çıktığı 14 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi ile topladığı 19 puan ile 7’inci sırada yer alıyor.

Grupta ikinci sırada bulunan Bitlis Özgüzeldere Spor, grupta 3’üncü sırada olan Diyarbakırspor’u konuk edecek. Bu maçın berabere bitmesi halinde Şırnak Petrolspor 4’üncü sıradan 2’inci sıraya çıkacak. Bu maçta kaybeden takım yerini Şırnak Petrol Spor’a bırakacak.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.