Şırnak Petrol Spor’da Hedef 3 Puan

Şırnak Petrol Spor’da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9. Gurupta Mücadele eden Şırnak Petrol Spor’da, hedef 3’üncü lig, karar galibiyet.

Bölgesel Amatör Lig'de Şırnak temsilcisi Şırnak Petrol Spor, ligde oynadığı ilk iki maçı kazandı. Şırnak Petrolspor 2023-2024 sezonunda Bal Ligi’nde 9.grupta 12. Takım ile birlikte mücadele ediyor. Şırnak Petrolspor, büyük bir kararlılıkla 3. Lig'e yükselmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ekip, yeni oyuncularıyla sezona hazır bir şekilde giriş yaparak ilk iki maçından galibiyet ile ayrılmayı bildi.

Mazıdağ Fosfat Spor ve Diyarbakır Spor ile 6 puana sahip, Şırnak Petrol Spor 3’üncü sırada yer alıyor. Mazıdağı Fosfat Spor averaj farkı ile liderlik koltuğuna otururken, Şırnak Petrol Spor ve Diyarbakır Spor eşit puan ve averaja sahip durumda.

sss.jpg

Hedefine bu sene 3’üncü ligi koyan Şırnak Petrol Spor, 3’üncü maçını bu hafta deplasmanda Bitlis Özgüldere ile oynayacak. Bitlis Özgüzeldere ilk hafta maçlarını bay geçerken 2’inci haftada Deplasmanda karşılaştığı Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübünü 3-0 yenerek, 3 puan ile tanıştı. Bitlis Özgüzeldere Şırnak Petrol Spor’un ardından 4’üncü sırada yer alıyor.

ŞIRNAK PETROLSPOR HAZIRLIKALRINI SÜRÜDÜYOR

Bu sene kurduğu güçlü kadro ile adından söz ettiren Şırnak Petrol Spor Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde 3’üncü lig hedefine odaklanmış durumda. Tüm maçlara 3’üncü lig parolası ile çıkan takım, antrenmanları da aynı ciddiyet ile devam ettiriyor.

Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde bugün gerçekleştireceği taktik antrenmandan sonra yarın Bitlis’e gidecek olan takımda moraller yerinde. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.