Şırnak Petrol Spor’un Maçı Sona Erdi! İşte Maç Sonucu

Şırnak Petrol Spor’un Maçı Sona Erdi! İşte Maç Sonucu

Bal Ligi 9’uncu Grupta deplasmanda Diyarbakır Adalet Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol Spor 3 puan 3 golle alarak lige galibiyet ile başladı.

2023-2024 Bal Ligi 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor ilk maçını deplasmanda Diyarbakır Adalet Spor ile oynadı. Hedefine 3’ücnü ligi koyan Şırnak Petrol Spor deplasmanda rahat bir galibiyet aldı. Maç boyunca üstün bir mücadele ile oynayan Şırnak Petrol Spor 3’üncü dakikada Harun Koç’un golü ile 1-0 öne geçti. 1-0’lıkskor avantajı ile rakibin üzerine giden Şırnak Petrol Spor 28’inci dakikada Osman Atalay Demirtaş’ın golü ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci devrede baskılarını arttıran Şırnak Petrol Spor 90+1’de Şenol Yıldırım’ın golü ile skoru 3-0’a getirdi. Maç 3-0 sona erdi.

HEDEF 3.LİG

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ekip, yeni oyuncularıyla sezonun ilk maçında rahat bir galibiyet alarak 3’üncü lig hedefine emin adımlarla yürümeye başladı. Deplasmanda deneyimli futbolcuların liderliği ve genç yeteneklerin enerjisi, Şırnak Petrolspor'un başarılı bir sezon geçireceğine işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.