Şırnak Petrolspor-Bitlis Özgüzelderespor maçı yarım kaldı

Bitlis Özgüzelderespor 1-0 yenik düştüğü maçta taraftarlar ve bazı yöneticiler tarafından hakeme saldırdı. Saldırı sonrası hakem maça çıkmadı.

Bölgesel Amatör Liginde 3.haftada maçlar oynandı. Şırnak temsilcisi Şırnak Petrolspor, ligde oynadığı ilk iki maçı kazandı. Bu hafta deplasmanda Bitlis Özgüzelderespor ile karşılaştı. Şırnak Petrolspor 30. dakika da Serkan Gül'ün golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Devre arasında Bitlis Özgüzelderespor taraftar ve yönetiminin hakeme yaptığı baskılar ve saldırılar nedeniyle bir hakemin burnu kırıldı.

Hakemler uğradığı saldırılar nedeniyle 2’inci yarıya çıkmadı. Maç tatil edilirken daha sonra Şırnak Petrolspor 3-0 hükmen galip sayıldı.

Bitlis Özgüzelderespor ise sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Bitlis Özgüzelderespor’un attığı bir golün hakem tarafından sayılmaması ve hakemin maçı doğru şekilde yönetmemesi nedeniyle suçlu buldu.

Şırnak Petrolspor’un ilk golü atması ile olaylar başladı. Bitlis Özgüzelderespor, Şırnak Petrolspor’un golü sonrası sahaya taş, şişe gibi cisimler attı.

Maçın ilk yarısı tamamlanmasıyla hakemlerin Bitlis Özgüzelderespor taraftar ve yöneticiler tarafından saldırıya uğradığı belirtilirken hakemin burnu kırıldığından maçın 2’nci yarısında hakemler maça çıkmadığından maçta başlamadı.

Taraftarın küfür ve hakaret etmesi de kamera kaydına yansıdı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum