Şırnak Petrolspor Kader Maçına Çıkıyor! Rakip Bitlis Özgüzeldere

Şırnak Petrolspor Kader Maçına Çıkıyor! Rakip Bitlis Özgüzeldere

Şırnak Petrol Spor bu hafta bölgesel amatör lig 9’uncu grupta zorlu rakip Bitlis Özgüzelderespor’u konuk edecek. Şampiyonluk için iki takım için önemli bir viraj.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor 16’ıncı haftasında kader maçına çıkıyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan 2 takım içinde puan kaybının telafisi yok. 18 Şubat Pazar günü Şırnak’ta yapılacak maçta, ev sahibi ekip Şırnak Petrol spor, rakibini yenerek puan farkını azaltmak istiyor. Misafir takım Bitlis Özgüzelderespor ise, deplasmanda galip gelerek lider olmak ve şampiyonluk yolunda avantaj elde etmek hedefinde.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Bitlis’te oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle TFF maçı hükmen 3-0 Şırnak Petrol Spor’a vermişti.

Şırnak Petrol spor, bu sezon oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 31 puan topladı. Takımın en golcü oyuncusu 6 golle Şenol Yıldırım. Bitlis Özgüzelderespor ise, 13 maçta 12 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 36 puanla 2’inci durumda.

TARAFTARA ÇAĞRI
Şırnak Petrol Spor İçin kader maçı olarak hesaplanan bu maçta, taraftarların takımı yalnız bırakmaması isteniyor. Şampiyonluk parolası ile maçlara çıkan Şırnak Petrol Spor Bitlis Özgüzeldere’yi mağlup etmesi durumunda büyük avantaj elde edecek.

Şırnak Petrol spor ile Bitlis Özgüzelderespor arasındaki zorlu maç, 18 Şubat Pazar günü saat 13:00’te Şırnak’ta başlayacak.

Maçın hakemleri açıklandı:
Muhammet Furkan Dursunoğlu(Hakem), Yaşar Can Daşdelen(1. Yardımcı hakem), Hamza İnal(2. Yardımcı hakem), Furkan Hakkı Kütükoğlu(dördüncü hakem)

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.