Şırnak Petrolspor taraftarının çağrısı karşılık buldu!

Şırnak Petrolspor taraftarının çağrısı karşılık buldu!

Şırnak Stadyumunun yapım aşamasında olması nedeniyle uzun zamandır kendi sahasında oynayamayan Şırnak Petrolspor’un taraftar grubu daha önce de bir kaç defa stadyumun açılması için yaptığı çağrıları sonuç buldu.

Şırnak Petrolspor maçlarının daha önce Şırnak’ın Cizre İlçe stadında oynanması nedeniyle kendi sahasında oynanması için çağrıda bulunmuştu.

Geçtiğimiz haftada Cizre ilçesinde oynanması nedeniyle önemli bir maç olan Şırnak Mazıdağı Fosfatspor maçında yeterli destek alamadığını belirten Şırnak Petrolspor taraftar grubu olan Ultra Cudi Taraftar Grubu sitemli bir açıklamada bulunarak Şırnak Şehir Stadyumunun açılması için çağrıda bulunmuştu.

srnkstd.jpg

Ocak 2023 tarihinde inşaatı başlayan Şırnak Şehir Stadyumunun ihale tamamlanma süresi gecikmeli olarak tamamlandı.

srnkstd1.jpg

Şırnak Petrolspor oyuncuları ve yöneticileri, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ile Şırnak Şehir Stadyumunda bir araya geldi. Şırnak Petrolspor’un yanında desteklerini dile getiren İl Müdürü Ayar, bundan sonraki maçların sahasında oynanacağını belirti. Şırnak Petrolspor, stadyumda ilk antrenmanını yaptı.

Şırnak Petrolspor, 31 Aralık tarihinde deplasmanda Yeşil Vartospor’a konuk olacak. 7 Ocak tarihinde ise Bağlar Belediyespor’u sahasında konuk edecek.

Şırnak Petrolspor, kendi stadında Şırnaklıların büyük coşkulu desteğini bekliyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.