Şırnak Petrolspor, Türkiye Kupası'nda Üst Tura Yükseldi! Narin Güran'ı Unutmadı

Şırnak Petrolspor, Türkiye Kupası'nda Üst Tura Yükseldi! Narin Güran'ı Unutmadı

Şırnak Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli bir başarıya imza attı! Kendi sahasında Kurtalanspor'u 4-1 mağlup ederek turnuvada bir üst tura yükselen ekip, hem şehri hem de taraftarlarını sevince boğdu.

Şırnak'ın gururu Şırnak Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihi bir başarıya imza attı! Kendi sahasında Kurtalanspor'u gole boğan Petrolspor, hem şehri hem de taraftarları coşturdu. Maçın en dikkat çeken yanı ise, hayatını kaybeden Narin Güran'a yapılan anlamlı jest oldu.
Narin Güran Unutulmadı

Maç öncesi ve sırasında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Narin Güran için tribünlerden duygusal anlar yaşandı. UltraCudi taraftar grubu, "Narin'e uzanan eller kırılsın" sloganlarıyla genç kızın anısını yaşattı. 89. dakikada gol atan Şenol Yıldırım ise yedek kulübesinden aldığı üstünde ‘NARİN’ Yazılı beyaz forma ile gol sevincini yaşadı.

dsc03351.jpg

Şırnak Petrolspor 20’inci dakikada Furkan Temir ile 1-0 öne geçti. Şırnak Petrolspor üstün oynadığı maçta 32 dakikada Haşim Ömeroğlu’nun golüne engele olamadı. Dakika 45+2’de Şırnak Petrolspor’dan Oktay Özer attığı şık kafa golü ile takımın ilk yarıyı 2-1 önde kapatmasına

vesile oldu. İkinci yarıya baskılı ve istekli başlayan Şırnak Petrolspor 52’inc dakikada Eren

Kaya ile farkı 2’ye çıkararak rahat bir nefes aldı. Oyuna 65’te giren Şenol Yıldırım 89’uncu dakikada defans arkasına sarkarak skoru 4-1’e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Şırnak Petrolspor 4-1’lik skor ile Kurtalanspor’u Ziraat

Türkiye Kupası 1’inci turundan eleyerek ikinci tura yükseldi.

Şehir Tek Yürek

Maçı tribünlerden takip eden Şırnak Valisi Cevdet Atay, Vali Yardımcısı Talha Altundaş, Belediye Başkan V. Sami Geliş ve İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici de Şırnak Petrolspor'a destek verdi.

dsc03316.jpg

dsc03338.jpg

dsc03339.jpg

dsc03328.jpg

dsc03341.jpg

dsc03343.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.