Şırnak Petrolspor Yine Sezona 10 Gün Kala mı Toplanacak!

Şırnak Petrolspor Yine Sezona 10 Gün Kala mı Toplanacak!

Geçtiğimiz sezon ligin başlamasına 10 gün kala toplanan ve hazırlık yapmayan Şırnak Petrol Spor ligin ilk yarısında büyük bir başarı elde ederek taraftarı heyecanlandırmıştı. Bu sene yine sessiz olan Şırnak Petrol Spor lige 10 gün kala mı toplanacak?

Türkiye'nin futbol sahalarında yeni bir heyecan yaşanıyor. Şırnak Petrol Spor, tarihinde ikinci kez Türkiye Kupası'na katılmaya hazırlanıyor. Bu büyük turnuva öncesinde takımın hızla toparlanması ve 11 Eylül'de başlayacak olan ilk tur ilk maçına hazırlıklarını tamamlaması gerekiyor.

Şırnak Petrol Spor, bu önemli turnuva için birinci etap kampına başlayarak, fiziksel ve taktiksel anlamda kendini en üst seviyeye çıkarmak zorunda. Teknik direktör ve ekibi, oyuncuların formunu zirveye taşımak için yoğun bir antrenman programı hazırlaması lazım. Diğer illerin takımları transfer ve hazırlık çalışmalarına başlarken, Şırnak’ın sahipsiz bırakılan Şırnak Petrolspor’u sessizliğini koruyor.

Takımın Hedefleri ve Beklentileri

Bu yılki Türkiye Kupası ve ligde taraftarına Şırnak Petrolspor'dan beklentisi büyük. Takımın Türkiye Kupası ve lige, sadece katılmakla kalmayıp, adını finale yazdırması bekleniyor. Bu doğrultuda, oyuncuların motivasyonu yüksek tutmak kondisyonları yükseltmek için takımın bir an önce toparlanması lazım.

Taraftar Desteği ve Şehirdeki Heyecan

Şırnak Petrol Spor'un Türkiye Kupası'na ikinci kez katılması, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Taraftarlar, takımın maçlarına yoğun ilgi gösteriyor ve desteklerini her platformda dile getiriyorlar.

ESKİ FUTBOLCULAR TAKIMA SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYOR

Futbol geçmişi olan Futbol adamları Şırnak Spor dışında bir Çalıştay düzenlediler. Düzenlenen çalıştayda bu sezon tapılması düşünülen projeleri görüştüler. Eski Futbolcular ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile görüşüp Şırnak Petrolspor için destek talebinde bulundular. Eski Futbolcular tüm mülki amirlere gidip destek talep edecekler.

Eski futbolcular, Şırnak Petrolspor için destek lobisi oluşturacaklar. Şırnak Petrolspor’a tesis ve otobüs kazandırmak için çalışmalara başladılar.

111.jpg

1111.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.