Şırnak Petrolspor’un 3.lig umudu başka sezona kaldı

Şırnak Petrolspor’un 3.lig umudu başka sezona kaldı

Mazıdağı Fosfatspor, sahasında Şırnak Petrolspor’u 2-1 mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şırnak’ın 3.lig umudu ise başka bir sezona kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), 2023-2024 sezonu 9.grupta mücadele eden Şırnak Petrolspor 24. hafta rakibi Mazıdağı Fosfatspor’a, Mardin 21 Kasım Stadında konuk oldu. İlk yarıda Mazıdağı Fosfatspor, Şırnak Petrolspor’a karşı 2-1 skorla üstünlük sağlarken ikinci yarıda gol pozisyonu olmadı.

srnkmzd.jpg

Mardin ekibi Mazıdağı Fosfatspor’un galibiyeti ile ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek profesyonel ligin ilk adımı olan 3.lige yükseldi.

ŞIRNAK’IN 3.LİG UMUDU BAŞKA BİR SEZONA KALDI

Şırnakspor daha önce 3.ligde 2001 ile 2008 yıllarında mücadele etmişti. Bu sezon Şırnak İdmanyurdu olan adını Şırnak Petrolspor olarak değiştirip çok sayıda kadrosunu da değiştirerek 3.ligi hedefledi.

Ligde ilk 5 haftayı galibiyet ile kapatan Şırnak Petrolspor, 6. haftada Diyarbakırspor ile 1-1 berabere kalmasıyla sonraki maçlarda toplam 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile yarıştan kopmasına neden oldu.

ŞIRNAK PETROLSPOR’DAN TEBRİK

Şırnak Petrolspor, 3.lige yükselen Mazıdağı Fosfatspor’u tebrik etti.

srnkmtbr.jpg

Şırnak Petrolspor, 5 mayısta sahasında Yeşil Vartospor’u konuk edecek.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.