Şırnak Şal-Şepik Atölyesi, 23. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinde

Şırnak Şal-Şepik Atölyesi, 23. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinde

Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yıl düzenlenen el emeği ürünlerin yer aldığı sergi ve atölyelerin açılışları gerçekleşti.

Nazmiye Demirel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Şal-Şepik Atölyesi, İstanbul Büyükçekmece 23. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali El Sanatları Atölye Bayramı'na Şırnak adına katılım sağladı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Anelsander iştirakinde bu sene 23.sü düzenlenen festival; 64 ülkeden, 80 farklı sanat dalında, 120 usta zanaatkarın katılımıyla başladı.

Dünya Festivaller Birliği tarafından 7 kez "Dünya'nın en iyi kültür ve sanat festivali" ödülüne layık görülen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, 29 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında 64 ülkeden 1500 kültür ve sanat elçisini buluşturacak.

Sergi ve Atölyelere Yoğun İlgi

          23’üncü Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için düzenlen sergi ve atölyeler dünyanın dört bir yanından gelen sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek. Bu kapsamda Ekolojik Baskı Atölyesi, Uluslararası Yöresel Bebek Çalıştayı ve Sergisi, Uluslararası Zeka ve Beceri (Dünya Oyunları) Atölyesi, Çalgı Yapım Atölyesi, Uluslararası El Sanatları Atölye Bayramı ‘Doğadan Gelen Zanaatlar’ Sergisi, Uluslararası El Sanatları Bayramı Sergileri Dokuma Çalıştayı açıldı.

sirnak-sal-sepik-atolyesi-23-uluslararasi-kultur-ve-sanat-festivalinde-d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.