Şırnak Şehir Stadyumu Bitme Aşamasına Geldi!

Şırnak Şehir Stadyumu Bitme Aşamasına Geldi!

Şırnak merkez Gündoğdu mahallesinde yapımı devam eden Şırnak Şehir Stadyumu bitiş aşamasına geldi. Stadyumun ilk çimleri serildi.

Şırnak Şehir Stadyumu, işlevselliğini artırmak ve yeni spor branşlarına yer ve imkân oluşturmak üzere Şırnak’ın ilk ve tek atletizm standartlarına uygun stadı olarak yeniden inşa ediliyor. Merkez Gündoğdu mahallesinde yapımı devam eden, Şırnak Şehir stadyumu bitiş aşamasına geldi.

YÜKLENİCİ FİRMA VE BİTİŞ TARİHİ

5 Ocak 2023 yılında ihaleye verilen ve 210 gün içerisinde bitirilmesi beklenen, Şırnak Şehir Stadyumu, Yiğit, Yılpa ve Hedekoğlu şirketlerinin iş ortaklığıyla 93 milyon 500 bin tl maliyetle yeniden inşa ediliyor.

ŞEHİR STADYUMUNDA NELER YER ALACAK

3 bin kişilik betonarme tribün, 500 kişilik portatif tribün ve akşam maçlarının oynanabilmesi için gerekli aydınlatma sistemi ile birlikte Şırnak’ın ilk ve tek atletizm standartlarına uygun stadı olma özelliğine sahip olarak yeni spor branşlarına da imkan sağlayacak olan Şehir Stadının inşaatı tüm hızı ile devam ediyor.
AMFİ alanında 3 bin kişilik Betonnarme tribün, 500 kişilik portatif tribün, 2 Araç Park Alanı, Uzun ve üç adım atlama, Koşu Pisti, Futbol Sahası, Disk ve Çekiç atma, Sırıkla yüksek atlama, bisiklet park alanı, Gülle atma, Cirit Atma

1.png2.png3.png4.png

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.