Şırnak Silopi'den Renkli Görüntüler: Özel Gereksinimli Bireyler Pasta Keserek Halay Çekti

Şırnak’ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte özel gereksinimli bireyler halay çekip pasta kesti, doyasıya eğlendi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte özel gereksinimli bireyler halay çekip pasta kesti, doyasıya eğlendi.
Türk Kızılay Silopi Şube Başkanlığı özel gereksinimli bireyler için bir etkinlik düzenledi. Özel bir rehabilitasyon merkezinde düzenlenen etkinlikte, merkezin öğrencileri ile beraber özel gereksinmeli bireyler de katıldı.

ozel-gereksinimli-bireylerrr.jpg Pasta Dağıtımı


Yöresel şarkılar eşliğinde doyasıya halay çeken engellilere Kızılay gönüllüleri de eşlik etti. Halay çekildikten sonra kesilen pastalar özel gereksinimli bireylere ikram edildi. Kızılay Şube Başkanlığınca hazırlanan çeşitli hediyeler özel gereksinimli bireylere takdim edildi.

ozel.jpg Hediye Dağıtımı
ozel-gereksinimli-bireylerrrrr.jpg Hediye Dağıtımı

Kızılay Silopi Şube Yönetim Uzmanı Zeki Gören, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldiklerini belirtip, "Müzik eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendik. Pasta keserek çeşitli hediyeler takdim ettik. Kızılay Silopi Şubesi olarak her zaman maddi ve manevi olarak özel gereksinmeli bireylerimizin yanında olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz” dedi.

aw097658-07.jpg Hatıra Fotoğrafı

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.