Şırnak Şoförler Odası’nda Güven Tazelendi: Muhyettin Caner Oy Birliğiyle Yeniden Başkan
Şırnak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut Başkan Muhyettin Caner, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurul sürecinde oda faaliyetleri değerlendirilirken, şoför esnafının yaşadığı güncel sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı. Katılımcıların görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Caner, yeni dönemde esnafın haklarını korumaya ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların artarak süreceğini vurguladı.
Oy birliğiyle yeniden göreve seçilmenin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Muhyettin Caner, “Bizlere duyulan bu güven için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Şoför esnafımızın sorunlarını çözmek, haklarını savunmak ve odamızı daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Şırnak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yeni dönem, birlik ve beraberlik mesajlarıyla başlarken, genel kurul sonunda üyeler Başkan Caner’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.



Kaynak:Cemal KÜLTER

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.