Şırnak TSO’dan İl Milli Eğitim Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Şırnak TSO’dan İl Milli Eğitim Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti
Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş ve Genel Sekreter Cihat Sakın, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Hakan Cirit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Şırnak genelinde eğitim alanında yürütülen çalışmalar ile il ve ilçelerdeki eğitim ihtiyaçları ele alındı. Görüşmede özellikle müfredat konuları ve mesleki eğitimin önemi üzerinde durularak karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan TSO yetkilileri, nazik ev sahipliğinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.