Şırnak Üniversitesi Cizre'de Öğrenciler İçin Tanıtım Standı Kurdu

Şırnak Üniversitesi Cizre'de Öğrenciler İçin Tanıtım Standı Kurdu

Şırnak Üniversitesi, Cizre'de öğrenciler için tanıtım standı kurdu. Şırnak Üniversitesi'nin akademik personelleri tarafından Cizre'de öğrenciler için tanıtım standı kurdu.

Şırnak Üniversitesi, Cizre'deki öğrenciler için sanat sokağında tanıtım standı kurdu;

Şırnak Üniversitesi, Cizre'de öğrenciler için tanıtım standı kurdu. Üniversitenin Cizre'de Sevgi Sokağı'nda kurduğu tanıtım standında, bilgisayar programcılığı bölümü öğretim görevlisi Fuat Esmeray, öğretim görevlisi Dr. Kenan Donuk ile sosyal hizmet ve danışmanlık bölümü öğretim görevlisi Dr. Murat Gümüş, çeşitli bölümler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Standı ziyaret eden üniversite adaylarına tercih yaparken dikkat etmeleri gereken noktalara değinen Gümüş, "Tercih yaparken ilgi ve yetenek çok önemlidir. Öğrenciler bu yönde tercih yaptıktan sonra üniversite arayışına girmelidir. Şırnak Üniversitesi de bölgemiz açısından önemli akademik kadro ile öğrencileri, eğitim yolculuğunda entelektüel, sosyal ve kişisel olarak geliştirmek için tüm imkanlara sahiptir" dedi.
Üniversite kadar şehrin de önemli olduğunun altını çizen Gümüş, farklı anılar biriktirmek için Cizre’de okumanın avantajlarına dikkat çekerek, barınma, yeme-içme, ulaşım gibi konularda Cizre’nin tam anlamıyla öğrenci dostu bir şehir olduğunu ifade etti.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.