Şırnak Üniversitesi Kadrosunu Güçlendiremeye Devam Ediyor

Şırnak Üniversitesi Kadrosunu Güçlendiremeye Devam Ediyor

Şırnak Üniversitesi Yönetim Kurulu'nun kararıyla öğretim üyesi olan Mahmut Dirik'e doçentlik unvanı verildi. Öğretim görevlisi Dirik'e Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tarafından cübbe takıldı.

Rektör Prof. Dr. Alkış, "Üniversitemizin akademik gücü her geçen gün daha da artıyor" diyerek bu önemli atamayı vurguladı. Doç. Dr. Mahmut Dirik'in doçentlik unvanını kazanmasından dolayı Rektör Alkış, başarılarının devamını dileyerek tebrik etti.

Akademik Gücünü Artıran Üniversite

Şırnak Üniversitesi, bilgisayar mühendisliği alanındaki akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Doç. Dr. Mahmut Dirik'in doçentlik unvanını alması, üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümünde daha etkili ve nitelikli bir eğitim sunma hedefine katkı sağlıyor.

mahmuttt.jpg Cübbe Takım Töreni

Doçentlik Unvanıyla Yükselen Kariyer

Doç. Dr. Mahmut Dirik'in doçentlik unvanını kazanması, uzmanlık alanındaki derin bilgisi ve akademik başarılarına dayanıyor. Bu unvan, Dirik'in kariyerinde önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor ve bilgisayar mühendisliği alanında sağladığı katkıları daha da güçlendiriyor.

mahmut.jpg Cübbe Takım Töreni

Rektörün Tebriği ve Güçlenen Akademik Kadro

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış'ın tebrikleriyle başlayan bu anlamlı atama, üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümünün başarı grafiğini yükseltiyor. Alkış, doçentlik unvanını alan Doç. Dr. Mahmut Dirik'i başarılarından dolayı takdir ederken, üniversitenin akademik kadrosunun güçlenmeye devam edeceğine olan inancını vurguladı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum