Şırnak Üniversitesi'nde 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Şırnak Üniversitesi'nde 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Şırnak Üniversitesi yönetimi tarafından 100. yıl etkinlikleri kapsamında üniversitenin kapalı spor salonunda voleybol turnuvası düzenledi.

Şırnak Üniversitesi'nde Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın final maçı ise üniversitenin sosyal tesislerindeki kapalı spor salonunda gerçekleşti. Yoğun ilgi gören final maçını Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış tribünden izledi. Takımlara başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Alkış “İyi olan kazansın “ dedi.

sirnak.jpg Rektör ve GSB İl Müdürü

Maçı izleyeneler arasında Rektör Prof. Dr. Alkış’ın yanı sıra Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, birçok akademisyen ve öğrenci de katıldı.

uni-takim.jpg Voleybol Maçı


Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Meliha Uzun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen turnuvanın final maçı büyük bir coşku ve heyecan ile başladı. Finale kalmayı başaran BESYO voleybol takımı ve Ultracudi voleybol takımları birincilik kupasını kazanmak için kıyasıya rekabet etti.
Maç sonunda kupayı kaldıran takım üniversitenin BESYO bölümü olurken sırasıyla onları Ultracudi ve Bilgisayar Mühendisliği takımları takip etti. Turnuvanın birincisi olan BESYO voleybol takımı kupasını ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Alkış’ın elinden alırken diğer takımlarda madalyalarını Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar’ın elinden aldı.

besyo-takimi.jpg Kazanan Takım

Etkinlik ödül töreni sonrası hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.