Şırnak Üniversitesi'nde kalite komisyon toplantısı yapıldı

Şırnak Üniversitesi'nde kalite komisyon toplantısı yapıldı

Şırnak Üniversitesinde Kalite Komisyonu toplantısı Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın başkanlığında ilgili komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Göreve geldiği günden bu yana, Şırnak Üniversitesi’nin her alanda gelişmesi için çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, eğitimin kalitesini arttırmak için Şırnak üniversitesinde kurulan laboratuvarlar için 10 milyon TL’lik cihazlar aldıklarını söyledi.
Geçtiğimiz yıllarda üniversitenin birçok biriminde turuncu bayrak alındığını hatırlatan Rektör Alkış, özellikle öğrencilerin İngilizce ve diğer yabancı diller konusunda kendilerini geliştirmelerini ve Erasmus programına başvurmaları ile ilgili doğru yönlendirilmeleri gerektiğini ifade etti.
Kalite Komisyonu Toplantısı’nda Komisyonun Koordinatörlüğünü yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Kabalcı, liderlik, yönetişim ve kalite, eğitim ve öğretim, araştırma ve geliştirme, toplumsal katkı, sonuç ve değerlendirme konularında çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

sirnak-3.jpg

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Prof. Dr. Mustafa Eyyuboğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Kabalcı ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş ile komisyon üyeleri katıldı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.