Şırnak Üniversitesi'nin Kongresine 10 Ülkeden 150 Akademisyen Katılacak

Şırnak Üniversitesi'nin Kongresine 10 Ülkeden 150 Akademisyen Katılacak

Şırnak Üniversitesi'nin düzenlediği “8. Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi” kapsamında 10 ülkeden 150 akademisyenin yüzyüze ve online katılması bekleniyor.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nu ziyaret ederek önümüzdeki günlerde düzlenecek olan “8. Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi” hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve beraberindeki Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sedat Çelik ve hocalarla görüşen Rektör Alkış, kendilerinin istek ve önerilerini dinledi.

25-27 Nisan 2024 tarihilerinde gerçekleştirilecek olan 8. Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi hakkında Rektör Prof. Dr. Alkış’a bilgi veren Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sedat Çelik, 10 ülkeden yaklaşık 150 akademisyenin kongreye yüz yüze ve online katılmasını beklediklerini söyledi.

kongre-001.jpg

Üniversite olarak hem öğrencilerin daha iyi eğitim almalarına destek olmak hem de şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir çok alanda sempozyum, çalıştay, kongre ve konferanslar düzenlendiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkış, Turizm Kongresi ile birlikte hem yurt dışından hem de yurt içinden çok sayıda akademisyeni Şırnak’ta bir araya getireceklerini belirtti.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.