Şırnak Vali Yardımcılığına Kars Hukuk Müşaviri Atandı! İşte Detaylar

Şırnak Vali Yardımcılığına Kars Hukuk Müşaviri Atandı! İşte Detaylar

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları'na göre, Kars Hukuk Müşavirliği görevini yürüten Muhammet Çiftçi Şırnak Vali Yardımcısı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Vali yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile 2022 yılında Şırnak'a Vali Yardımcısı olarak atanan Ahmet Kavanoz, dün gece resmi gazete de yayımlanan kararname ile Ankara Şereflikoçhisar ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Vali Yardımcısı Ahmet Kavanoz’dan boşalan Vali Yardımcılığı koltuğuna Kars Hukuk Müşaviri Muhammet Çiftçi Atandı.

Muhammet Çiftçi Kimdir?

Antalya ili Finike ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Finike’de tamamladıktan sonra 2012 yılı Afyon Kocatepe Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanmış ve 2016 yılında (dereceyle) onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 106. Dönem Aydın Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

Aydın ilinde il merkez stajını Uşak/Banaz ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını ve Sakarya ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını tamamlamıştır. Sırasıyla Yozgat/Çandır, Samsun/Ladik Kaymakam Vekilliği görevini yürütmüştür. 19.03.2021 tarih ve 2021/153 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çorum Uğurludağ Kaymakamı olarak atanmıştır. Görev yaptığı süre zarfı içerisinde ilçenin gelişmesi ve kalkınması konusunda gösterdiği üstün gayretlerden ötürü Uğurludağ Belediye Meclisince Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiştir. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere Manchester Metropolitan Üniversitesinde dil eğitimi almıştır. İngilizce bilmektedir.

Edirne Lalapaşa Kaymakamlığı, Giresun Vali Yardımcılığı, Kars Hukuk Müşavirliği görevlerinde bulunan Muhammet Çiftçi son kararname ile Şırnak Vali yardımcısı olarak atandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.