Şırnak Valisi Bilgin'den Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yılı İçin Kutlama Mesajı

Şırnak Valisi Bilgin'den Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yılı İçin Kutlama Mesajı

178 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, sosyal hukuk devleti çerçevesinde; yasaların uygulanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesini amaçlamaktadır.

Üstlendiği bu önemli sorumluluğu engin birikimini ve tecrübesini çağın yenilikleri ve demokratik değerlerle harmanlayarak başarıyla sürdüren Emniyet Teşkilatımız, gece-gündüz demeden, fedakârca yürüttüğü çalışmalarıyla da halkımızın takdirini kazanmaktadır.

Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Bu vesileyle 10 Nisan Polis Haftası ve Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 178. Yılını tebrik ediyor, vatan için canlarını feda etmiş olan bütün şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yâd ediyor; gazilerimize sıhhat, afiyet ve uzun ömürler diliyorum.

Osman BİLGİN

VALİ

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.