Şırnak Valisi Ekici’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Şırnak Valisi Birol Ekici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ekici, mesajında Cumhuriyet’in bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirterek, milletin azmi, kararlılığı ve inancıyla Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.
Cumhuriyet’in çağdaş, güçlü ve müreffeh Türkiye’nin teminatı olduğunu vurgulayan Ekici, bunun gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras olduğunu kaydetti.
Vali Ekici, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Cumhuriyet’in kuruluşu uğruna hayatını kaybeden şehitleri ve ebediyete irtihal eden gazileri rahmet, minnet ve saygıyla andı.
Ekici, mesajının sonunda tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve esenlik dileklerini iletti.

Kaynak:Şırnak Haber 73

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.