ŞIRNAK VALİSİ PEHLİVAN'DAN SÜMEYYE'YE 23 NİSAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

ŞIRNAK VALİSİ PEHLİVAN'DAN SÜMEYYE'YE 23 NİSAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, 23 Nisan'da doğan Sümeyye Ay'a (14) doğum günü sürprizi yaptı.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için evlerinde ziyaret etti. Vali Pehlivan, ziyaretleri sırasında doğum günü 23 Nisan olan Sümeyye Ay'a sürpriz yaptı. Vali Pehlivan, beraberindeki Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile birlikte Ay ailesinin yaşadığı Yeni Mahalle'deki evine gelerek, Sümeyye'nin doğum gününü kutladı.

Vali Pehlivan; “Sümeyye’nin doğum günü çok güzel bir tarihe denk gelmiş. 23 Nisan Türkiye’deki ve Dünyadaki bütün çocukların kutladığı bir bayram olduğu için aslında herkes Sümeyye’nin de doğum gününü kutlamış oluyor. Bu sene çocuklarımız bayramı evde geçirmek durumunda. Ama sağlık olsun. Yeterki onlar iyi olsunlar. Yine arkadaşlarına okullarına kavuşacaklar. Zaten öğrencilerimiz okula geldikleri gün bayram gibi yapacağız. Ben burada Sümmeye’nin doğum gününü kutluyorum. Nice güzel yaşlar diliyorum ailesi ile birlikte” dedi

14 yaşına giren Sümmeye Ay; “23 Nisan Bugün benim doğum günüm. Şırnak Valimiz ile birlikte kutladım. Doğum günüm 23 nisan olduğu için çok mutluyum. Doğum günümü kutlayan Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre Başbuğ’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

ŞIRNAK PROTOKOLÜ 23 NİSANI ARAÇ KONVOYU İLE KUTLADI

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve beraberlerinde onlarca araçla Şehir merkezinde konvoy haline tur atarak çocuklar ve vatandaşların bayramını kutladılar.

            Şehir merkezinde tur atan protokol üyelerine vatandaşlar evlerinin balkonlarından bayraklar sallayarak eşlik ederken araç şoförleri kornaları ile destek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.