Şırnak ve Silopi Yolundaki Çalışmalar İncelendi

Şırnak ve Silopi Yolundaki Çalışmalar İncelendi

         Cizre Belediyesi ve Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile Cizre Karayolları Şefliği tarafından yeni Şırnak ve Silopi yolunda yürütülen müteahhit firmanın yaşadığı sıkıntıları gidermek aracıyla yerinde incelemelerde bulundu.

         Kaymakam Mehmet Tunç, Cizre’den Cizre Park Alışveriş Merkezine kadar olan alanda karşılıklı olarak kaldırım çalışmaları, tali yol çalışmalarını yerinde Karayolu yetkilileri ve müteahhit firma mühendislerinden dinledi. Yeni Şırnak yolunda kavşak düzenlemesi ve 1.800 M² uzunluğunda sağ ve sol eksende 3 M² genişliğinde kaldırım çalışması yapıldığı belirtildi.

         Ayrıca Cizre Belediyesi yeni Şırnak yolunda kanalizasyon hatlarının deplase çalışmaları, sel ve su baskınlarıma karşı dere ıslahı ve menfez çalışması başlatılacak alanların resmî yazışma taleplerini ve müteahhitlik hizmeti veren firmanın ihtiyaç ve taleplerinin koordinasyonu konusunda ilgilileri talimatlandırdı.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç beraberinde Karayolları 9. Şube şefi Enver Yüce, İlçe Tedaş Müdürü Halil İbrahim Tekdemir, Belediye Birim Müdürleri, Türk Telekom yetkilileri ile birlikte çalışmaların yapılacağı alan incelenerek gerekli koordinasyonun bir an önce sağlanmasını istedi.

         Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Cizre Belediyesi, ağaçlandırma çalışması ile yeni Şırnak yolunu estetik ve temiz bir görünüme kavuşturacağını belirtti.

 

 

sirnak-ve-silopi-yolundaki-calismalar-incelendim.jpegsirnak-ve-silopi-yolundaki-calismalar-incelendi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.