Şırnak’a Atanan Vali Yardımcıları Görevlerine Başladı

Şırnak’a Atanan Vali Yardımcıları Görevlerine Başladı

Vali Ali Hamza Pehlivan; görevlerine başlayan Vali Yardımcısı Ali Erdoğan, Mehmet Emre Canpolat ve Murat Ekinci ile bir araya geldi.

Vali Pehlivan, valilik makamında yapılan görüşmede Vali Yardımcıları Erdoğan, Ekinci ve Canpolat’a görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu, başarılar diledi.

Şırnak’a atanan vali yardımcıları:

Vali yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, 1991 yılında Erzurum-Ilıca'da doğdu. İlkokula Erzurum'da başladı, orta öğretimine İstanbul'da devam etti. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 2015 yılında Aydın Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Sırasıyla Aydın ilinde valilik stajını, Aydın-Çine ve Balıkesir-Bandırma İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara'da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. İngiltere’ de 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Isparta-Aksu, Manisa-Ahmetli ve Rize-İkizdere ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak, Giresun-Doğankent ve Rize-Fındıklı Kaymakamı olarak görev yaptı.

Vali yardımcısı Ali Erdoğan; 1982 İspir-Erzurum doğumludur. İlkokulu İspir'de, orta ve lise öğrenimini Gebze'de tamamladıktan sonra 2005 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Maliye Bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında Kocaeli Defterdarlığı'nda Milli Emlak Uzman yardımcılığı, 2009 yılında Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nde Devlet Muhasebe Uzman Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2010 yılında Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amiri mesleğine intisap etmiştir. Dil eğitimi ve bilgi artırımı için 1 yıl süre ile Amerika'nın Virginia Tech Üniversitesinde eğitim almış ve burada çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulunmuştur. Kaymakamlık kursundan sonra Çorum ili Kargı ilçesinde ve Bayburt ili Demirözü ilçesinde Kaymakamlık görevlerinde bulunmuştur. 2018 – 2019 tarihleri arasında Senirkent Kaymakamlık görevinde bulunmuş olup 08/08/2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile atanmış olup 28.082019 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Vali Yardımcısı Murat Ekinci 10 Mayıs 1989 tarihinde Erzurum ilinin Oltu ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Oltu Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ortaöğrenimine Oltu Yusuf Ziya Bey Lisesinde başladı ve Bolu Kıbrıscık Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini ise 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2015 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Düzce ilinde vilayet stajını, Düzce ili Akçakoca ilçesinde ve Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinde Refiklik stajını, Ankara ilinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Burdur ili Çavdır ilçesinde, Adana ili Pozantı ilçesinde ve Bartın ili Kurucaşile ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği Birleşik Krallık’ta 8 ay süreyle Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı. İngiltere Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu. Aynı dönemde Londra Başkonsolosluğu’nda ve Londra Büyükelçiliği’nde Dış Temsilcilik stajını tamamladı.

Yurtdışı eğitiminden döndükten sonra 104. Dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 22.10.2018 tarihinde Antalya ili Gündoğmuş ilçesine atandı. Kaymakam Murat EKİNCİ 13.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile atanmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Ekinci, İngilizce bilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.