Şırnaklı Doktora Ankara’da Önemli Görev
Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Şehr-i Nuh Derneği’nin sağlık temsilciliğini de yürüten Dr. Abay’ın yeni görevi, hem başkentte hem de Şırnaklılar arasında memnuniyetle karşılandı. Sağlık camiasında çalışkanlığı ve mesleki birikimiyle tanınan Dr. Ronay Abay’ın, Etlik Şehir Hastanesi’nde önemli çalışmalara imza atması bekleniyor.
Atamanın ardından Şehr-i Nuh Derneği Başkanı Süleyman Erener ve dernek yönetimi, Dr. Abay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Erener, “Dr. Ronay Abay’ın üstlendiği bu önemli görevin sağlık camiamız adına hayırlı olmasını diliyor, kendisine yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Dr. Ronay Abay’ın başhekim yardımcılığı görevine getirilmesi, Şırnaklılar için de ayrı bir gurur kaynağı olurken, Ankara’daki sağlık hizmetlerine değerli katkılar sunacağına olan inanç dikkat çekti.
Kaynak:Şırnak Haber 73

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.