Şırnaklı Filenin Sultanları, Bitlis’te Fırtına Gibi Esiyor

Şırnaklı Filenin Sultanları, Bitlis’te Fırtına Gibi Esiyor

Bitlis’te düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları’nda Şırnak’ı temsil eden Orgeneral Edip Başer İmam Hatip Ortaokulu kız voleybol takımı, ilk maçında Ağrı’yı 3-1 yenerek iddiasını ortaya koydu.

Bitlis’te 4-8 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği Müsabakaları’na 10 ilden yüzlerce sporcu ve antrenör katılıyor. Şırnak’ı temsil eden Orgeneral Edip Başer İmam Hatip Ortaokulu kız voleybol takımı, bu zorlu mücadelede başarıdan başarıya koşuyor. Şırnaklı kızlar, ilk maçlarında Ağrı temsilcisini 3-1’lik skorla mağlup ederek gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.

Şırnak temsilcisi, ikinci maçında ev sahibi Bitlis ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı da kazanarak gruptan lider çıkmayı hedefleyen Şırnaklı kızlar, Bitlis’te fırtına gibi esiyor. Şırnaklı filenin sultanlarının gruptaki diğer rakipleri Ağrı, Bitlis ve Mardin.

Kız takımı Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Enes Aslantürk, kızlarının gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu söyledi. Aslantürk, “Kızlarımız çok çalıştılar ve bu başarıyı hak ettiler. Onları tebrik ediyorum. Hedefimiz turnuvadan birinci olarak dönmek. Bunu başarabilecek güçteyiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Aslantürk, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Uludere ilçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş’a, kız takımının maddi sponsorluğunu yapan Şenobalı İş Adamı Zübeyr Babat’a ve yemek ihtiyacını üstlenen Günbat Avm’ye ve özel olarak teşekkür etti.

v.jpg

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Voleybol Yıldız Erkekler ve Kızlar Grup Birinciliği Müsabakaları 04 – 08 Şubat 2024 tarihleri arasında Şırnak dahil 10 ilden gelen sporcuların katılımı ile Bitlis’te yapılıyor.

Grup Birinciliğine Şırnak, Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Batman, Muş, Iğdır, Van, Siirt ve Ağrıdan 10 kız takımı 10 erkek takımı olmak üzere yüzlerce sporcu ve antrenörü katılıyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.