Şırnaklı Halterci Mevlan Özen, Türkiye 2'ncisi Oldu

Şırnaklı Halterci Mevlan Özen, Türkiye 2'ncisi Oldu

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde halter sporuyla uğraşan Mevlan Özen, Ankara'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar, Gençler U23 ve Büyükler Halter Şampiyonası'nda 61 kg sıkletinde Türkiye 2'ncisi oldu.

Özen, koparmada 105 kg, silkmede 120 kg, toplamda ise 225 kg kaldırarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Özen, bu başarıyla hem Şırnak'ı hem de Türkiye'yi gururlandırdı.

Özen, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum, çok çalıştım ve sonunda başardım. Bu başarıyı bana destek olan aileme, antrenörüme, il müdürüme ve tüm Şırnak halkına armağan ediyorum. İnşallah daha büyük başarılar elde edeceğim" dedi.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar da Özen'i tebrik ederek, "Mevlan Özen, ilimizin yetiştirdiği başarılı sporculardan biri. Onunla gurur duyuyoruz. Bakanlığımızın ve il müdürlüğümüzün verdiği desteklerle spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz. Mevlan Özen'i ve antrenörünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı sporcular, halter, boks, güreş, judo, taekwondo, karate, atletizm, masa tenisi, voleybol, futbol, basketbol gibi birçok branşta Türkiye ve uluslararası düzeyde başarılar elde ediyor.

hh-001.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.