Şırnaklı İş İnsanından Örnek Davranış! 11 Yıldır Memleketinin Gençlerine Sahip Çıkıyor

Şırnaklı İş İnsanından Örnek Davranış! 11 Yıldır Memleketinin Gençlerine Sahip Çıkıyor

Şırnak’ın Balveren Nüfusuna kayıtlı Mustafa Bayram her sene üniversiteyi kazanan Balverenli tüm öğrencilere burs veriyor. Bu sene 221 öğrenciye kişi başı 1000 TL burs verdi.

Şırnak’ın Balveren Nüfusuna kayıtlı iş insanı Mustafa Bayram, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun olduktan sonra çalışmak için yurt dışına gitti. Uzun yıllar 57 Ülke’de medya sektöründe çalışan Mustafa Bayram daha sonra kendi kanalını kurdu. Birçok ülkede başarılı işlere imza atan Mustafa Bayram, belli dönemlerde doğup büyüdüğü Balveren Beldesi’ne ziyaretlerde bulunuyor.

Doğup büyüdüğü topraklarda insanların yaşam kalitesini yükseltmek, geleceklerini garanti altına almak için çeşitli yardımlarda bulunuyor.
Özellikle Balveren Beldesi’nde bulunan öğrencilerin eğitim hayatlarında rahat bir yaşam sürmesi için 12 yıldır Balveren Nüfusuna kayıtlı ve üniversiteye yerleşen tüm öğrencilere yılda 2 defa burs veriyor.

221 ÖĞRENCİYE BURS

2022’de 183 öğrenciye burs veren Mustafa Bayram bu yıl üniversiteye yerleşen 221 öğrenciye 1000 TL burs verdi. İş insanı Bayram senede 2 yada 3 defa öğrencilere burs yardımında bulunuyor.

MADDİ DURUMU KÖTÜ OLAN ÖĞRENCİLERE AYRICALIK
İş İnsanı Mustafa Bayram, verdiği bursların yanında ayrıca durumu kötü olan öğrencilere ayrıcalık tanıyarak onlara fazladan yardım ediyor.
Memleketi kurtarmanın yolunun okumaktan geçtiği düşüncesinde olan iş insanı Mustafa Bayram, Balveren Beldesi’nde eğitim adına atılan her adımın içerisinde bulunuyor.

BİLGİ EVİNE DESTEK
Her yıl yüzlerce öğrencinin ders çalıştığı, üniversiteye hazırladığı ve her Üniversiteli Balverenli’nin hayatında yeri olan Balveren Bilgi Evi’nin tüm iç dekorasyonu, masa sandalye, kütüphane ihtiyaçları Mustafa Bayram tarafından karşılandı.
Örnek davranışıyla Balverenlilerin gönlünde taht kuran Mustafa Bayram, tüm Şırnaklılar tarafından takdir ediliyor.

bilgi-evi-001.jpg Balveren Bilgi Evi
balveren-001.jpg Balveren Bilgi Evi
balveren5.jpg Balveren Bilgi Evi
balveren4.jpg Balveren Bilgi Evi
balveren3.jpg Balveren Bilgi Evi

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.