Şırnaklı Muhtar Adayından Çarpıcı Açıklama; “Endişelenmeyin, Sizi Yine Ben Gömeceğim."

Şırnaklı Muhtar Adayından Çarpıcı Açıklama; “Endişelenmeyin, Sizi Yine Ben Gömeceğim."

Şırnak'ın İdil ilçesinde uzun yıllardır gönüllü olarak defin işlemleriyle uğraşan ve muhtar adayı olan Şerif Zan, seçmenlere ilginç bir söz verdi: "Endişelenmeyin, sizi yine ben gömeceğim."

Yerel seçimlere doğru yaklaştıkça, belediye başkanı adaylarının yanı sıra muhtar adaylarının da çalışmaları ön plana çıkmaya başladı. İdil ilçesindeki seçimlerde dikkat çeken isimlerden biri de 65 yaşındaki Şerif Zan oldu. 40 yıldan fazla süredir İdil'de vefat edenlerin defin işlemleriyle gönüllü olarak ilgilenen Zan, Yeni Mahalle muhtar adayı olarak ortaya çıktı.

İlçede uzun yıllardır defin işlemlerine katkı sağlayan Zan'ın adaylığı, ilçe sakinlerinde "Peki ya bizim defin işlerimizi kim yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Ancak muhtar adayı Zan, seçilse de seçilmese de insanları gömmeye devam edeceğini söyleyerek, "Bu işi gönüllü olarak ve sevap kazanmak için yapıyorum" dedi.

425344988-876208707843554-7395285716393325765-n.jpg

CEGA Medya'ya konuşan 6 çocuk babası Şerif Zan, "Ben 40 yıldır bu işi gönüllü olarak yapıyorum. Bugüne kadar ilçede gerçekleşen definlerin %95'ini ben gerçekleştirdim. Muhtar seçilseler de seçilmeseler de bu işe devam edeceğim. 3 yıl belediyede çalıştım, sonra işten çıkardılar. Ama bu işi sevap ve hayır için yapmaya devam ediyorum. Vali bile olsam defin işlemlerini yapmaya devam ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.