Şırnaklı Muhtar Adayından Çocuklara Her Perşembe Büyük Jest

Şırnaklı Muhtar Adayından Çocuklara Her Perşembe Büyük Jest

Şırnak'ın Merkez Gündoğdu Mahallesinde Manavcılık yapan Cemal Adıgüzel, 4 yıldır devam ettirdiği çocuklara bir şey dağıtma geleneğini bu senede sürdürüyor. Mahallelinin gönlünde taht kuran Adıgüzel, yerel seçimlerde muhtar adayı olacağını da açıkladı.

Şırnak Merkez Gündoğdu Mahallesi'nde muhtar adayı olan Cemal Adıgüzel, her perşembe mahalledeki çocuklara buzlaç cips, meyve, çerez, çikolata, süt ve daha birçok ikramda bulunuyor. Çocukların yüzlerindeki mutluluğu gören Adıgüzel, "Bu benim için büyük bir mutluluk. Çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapmalıyız." dedi.

ekran-alintisi.jpg Adıgüzel Manav

Şırnak Gündoğdu Mahallesinde Muhtar Adayı Cemal Adıgüzel, mahalledeki şarküteri dükkanını 10 yıl önce açtığını ve o günden beri mahalleliyle iyi ilişkiler kurduğunu söyledi. Mahalledeki çocukların kendisine çok sevgi gösterdiğini belirten Adıgüzel, "Onlar benim evlatlarım gibi. Onlara bir nebze de olsa mutluluk verebilmek için her perşembe ikramda bulunuyorum. Bazen buzlaç cips, bazen meyve, bazen çerez, bazen çikolata, bazen de süt veriyorum. Gönlümden ne koparsa onu yapıyorum. Onların gülüşleri benim için en büyük ödül" diye konuştu.

1ccf38ca-7dbc-4c08-8c6d-4e507ee5f6af.jpg Çocuklara Çikolata Dağıtımı

Adıgüzel, aynı zamanda Gündoğdu Mahallesi'nin muhtar adayı olduğunu da hatırlattı. Mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözmek için çalışacağını ifade eden Adıgüzel, "Mahallemizin altyapısı, ulaşımı, parkı, okulu, camisi ve daha birçok konuda eksiklikler var. Ben bu eksiklikleri gidermek için muhtar adayı oldum. Mahalleli bana güveniyor ve destekliyor. İnşallah seçilirsem mahallemize hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Hepimiz için daha yaşanılabilir bir mahalle inşa etme gayretinde olacağız" dedi.

adiguzel.jpg Çocuklara Buzlaş (Qeşembe) Dağıtımı

Adıgüzel'in çocuklara yaptığı ikramlar, mahallede büyük takdir topluyor. Cemal Adıgüzel, mahalledeki çocuklara yaptığı ikramlarla hem onların mutluluğuna hem de mahallenin gelişimine katkı sağlıyor. Adıgüzel, kalbi de güzel bir muhtar adayı olarak mahalleli tarafından seviliyor ve sayılıyor.

akka.jpg Çocuklara Dağıtılan Meyveler


Cemal Adıgüzel Mahalle Muhtarlık adaylığı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde sizlerin desteğiyle Gündoğdu Mahallesi'nin muhtar adayı oldum. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve çözmek için çalışacağım. Mahallemiz için daha yaşanabilir, daha güvenli, daha temiz, daha yeşil ve daha huzurlu bir ortam yaratmak için sizlerden oy istiyorum” dedi.

muhtar.jpg Muhtar Adayı Cemal Adıgüzel

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum