Şırnaklı Sporculardan Büyük Başarı! Türkiye 1’incisi ve 3’üncüsü Şırnak’tan

Şırnaklı Sporculardan Büyük Başarı! Türkiye 1’incisi ve 3’üncüsü Şırnak’tan

Şırnaklı boksörler, İzmir'de düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 57 kg'da Sudenur Yalgettekin Türkiye üçüncüsü olurken, 51 kg'da Asmin Çabas Türkiye şampiyonu oldu.

İzmir'de 25 Haziran - 3 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Şırnaklı sporcular için büyük bir başarıya sahne oldu. Şampiyonada 57 kg kategorisinde mücadele eden Sudenur Yalgettekin, Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Aynı şampiyonada 51 kg kategorisinde yarışan Asmin Çabas ise Türkiye şampiyonu olarak büyük bir zafer kazandı.

Asmin Çabas, 01-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Avrupa Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi milli takım formasıyla temsil edecek. Bu önemli turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Asmin Çabas’a başarılar diliyoruz.

Şırnaklı sporcuların bu büyük başarısı, hem şehirleri için büyük bir gurur kaynağı oldu hem de genç sporculara ilham verdi. İzmir'de elde edilen bu önemli dereceler, Şırnak’ın spor alanında yükselen bir değer olduğunu bir kez daha gösterdi.

Şırnaklı genç sporcuların elde ettiği bu başarılar, sporun ve azmin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Bu tür başarılar, gençlerin spora olan ilgisini artırarak, gelecekte daha büyük başarılara imza atmalarını sağlayacaktır.

1.jpg

74d6f8cb-4ce2-4087-aa42-40724ca99a54.jpg

1792b447-90cb-4e74-afe1-75c93dae453e.jpg

s.jpg

Kaynak:Halil İKE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.