Şırnaklı Vekil Arslan Tatar, Yeni Seçilen Bakanları Ziyarette Bulundu

Şırnaklı Vekil Arslan Tatar, Yeni Seçilen Bakanları Ziyarette Bulundu

Şırnak Ak parti Milletvekili Arslan Tatar, yeni seçilen kabine üyelerini makamlarında ziyaret ederek, Türkiye Yüzyılında vatana ve millete hayırlı olmasını diledi.

Şırnak Ak Parti 28.dönem milletvekili seçilen Arslan Tatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla göreve getirilen bakanları ziyaret ederek tebrik etti.

Vekil Arslan Tatar, ziyaretlerine Eski Şırnak Valisi olan Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek başladı.

İçişleri Bakanı olan Ali YERLİKAYA'yı ziyaret edip, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Resim

Vekil Tatar daha sonra bu dönemde de kabine de yer alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti ve buradan da Şırnak'la ilgili müjdeler verdi.

Sağlık alanında Şırnak'ın eksikliklerini görüşmek üzere Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’yı makamında ziyarette bulundu. Yaptıkları görüşme neticesinde, 500 Yataklı Şırnak Devlet Hastanesinin yapım işinin hızlandırılması, Beytüşşebap Devlet Hastanesinin en geç bir ay içerisinde ihalenin yapılacağı ve eksik olan diğer bazı sorunların giderileceğinin müjdesini Bakan Koca'dan aldı.

Resim

Resim

Vekil Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanan Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Resim

Arslan Tatar Son ziyaretini de Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT‘ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Resim

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.