Şırnaklılar Müjde! Devlet Hastanesinde Beklenen Bölüme Doktor Atandı: Randevunuzu Alabilirsiniz

Şırnaklılar Müjde! Devlet Hastanesinde Beklenen Bölüme Doktor Atandı: Randevunuzu Alabilirsiniz

Şırnak Devlet Hastanesinde beklenen bölüme doktor ataması yapıldı. Eksikliği hissedilen bölüme atanan doktor muayeneye başladı. Randevunuzu hemen alabilirsiniz.

Şırnak Devlet Hastanesine Göz doktoru Op. Dr. Gazi Bekir Özçakmacı atandı. Doktor Özçakmakçı hastanedeki görevine başladı, bu günden itibaren muayene olabilir ve online olarak randevunuzu alabilirsiniz. Şırnak Devlet Hastanesine yeni atanan doktor ile beraber Şırnaklıların çevre ilçe ve illere gitme sorunu da bir nebze olsa çözüldü. Aylarca sıra alamayan vatandaşlar hemen randevu alıp muayene olabilirler.

doktor.jpg Op. Dr. Gazi Bekir Özçakmacı

Şırnak Devlet Hastanesi göz bölümünde göreve başlayan Op. Dr. Gazi Bekir Özçakmacı, bölgedeki göz sağlığı hizmetlerine yeni bir soluk getiriyor. Modern tıp standartlarına uygun olarak hizmet veren Özçakmacı, hastalarına sağlıklı bir görme deneyimi sunmayı hedefliyor.

GÖZ DOKTORU NE İŞ YAPAR?

Göz hastalıkları uzmanı, göz ve görme sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavisini yapan veya bu alandaki rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı olan tıp doktorudur. Rutin göz muayenelerinden ileri cerrahi prosedürlere kadar farklı tıbbi işlemleri gerçekleştirmekle sorumludur.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.