Şırnak’ta 1 Mayıs Kutlamaları Başladı

Şırnak’ta 1 Mayıs Kutlamaları Başladı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Şırnak Merkezde başladı. Kortej şeklinde yapılan yürüyüşten sonra KESK binası önünde halaylar çekildi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Şırnak Merkezde coşkulu bir şekilde kutlanmaya başlandı. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanında yüzlerce kişi toplandı. Etkinliğe, DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, DEM Parti Şırnak İl eş Başkanları Ramazan Uysal, Taybet Bilgi, CHP Şırnak İl Başkanı Sait Namdar, Cizre Belediye Eş Başkanları Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Silopi Belediye EŞ Başkanı Jiyan Ormanlı, DİSK Şırnak Şubesi, Eğitim-Sen Şırnak Şubesi, Şırnak SES şubesi, Şırnak Tabip Odası ve ilçe sendikalar katıldı.

Toplanan kalabalık, Şırnak Cumhuriyet Meydanından KESK İl Binasına doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca ‘Hak, Hukuk, Adalet’, ‘Yaşasın 1 Mayıs’ sloganları atıldı. Renkli görüntülere sahne olan kortej, çarşı merkezinden geçerek etkinliğin yapılacağı alana ulaştı.

KESK Şırnak İl binası önünde yapılan açıklamalarda sonra kalabalık kitle halaylar çekerek 1 mayısı kutladı.

dsc08656.jpg

dsc08658.jpg

dsc08659.jpg

dsc08666.jpg

dsc08667.jpg

dsc08670.jpg

dsc08672.jpg

dsc08674.jpg

dsc08676.jpg

dsc08678.jpg

dsc08680.jpg

dsc08682.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.