Şırnak’ta 2 ilçede kaymakamlar değişti!

Şırnak’ta 2 ilçede kaymakamlar değişti!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye genelinde Şırnak’ın Cizre ve Beytüşşebap dahil 140 ilçenin kaymakamı değiştirildi.

Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atandı. Yerine Kastamonu’nun İnebolu ilçe Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Cizre Kaymakamı olarak atandı.

nazlidemirkemalulku.jpg
Eski Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü

Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçe Kaymakamı olarak atandı. Yerine Osmaniye’nin Sumbas ilçe Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran atandı.

CİZRE KAYMAKAMI AHMET VEZİR BAYCAR KİMDİR?

ahmetvezirbaycar.jpg

1986 yılında Siirt’in Tillo ilçesinde doğdu. 2004 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 2010 yılında Vergi Denetmen Yrd. Olarak memuriyete başladı. 2011 yılında 646 sayılı KHK ile Vergi Müfettiş Yrd. olarak atandı. 2012 yılında Siirt Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine intisap etti. 2014-2015 yıllarında Tokat’ın Pazar ilçesinde ve Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde Kaymakam Vekili olarak atandı.

Yozgat’ın Çandır, Gümüşhane’nin Şiran ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. Evli ve iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

BEYTÜŞŞEBAP KAYMAKAMI MEHMET FURKAN TAŞKIRAN KİMDİR?

mehmetfurkantaskiran-1.jpg

Kaymakam Mehmet Furkan Taşkıran 1996 yılında Ankara’da doğdu. 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2018 tamamladı. Aynı yıl Bingöl Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Konya-Taşkent, Eskişehir-Mihalgazi ve Tokat-Sulusaray ilçelerinde vekaleten kaymakamlık yaptı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum