Şırnak’ta 6 Şubat Depremleri Anma Etkinliği Düzenlenecek
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Şırnak’ta düzenlenecek programla rahmet ve dualarla anılacak.
T.C. Şırnak Valiliği ile AFAD koordinesinde gerçekleştirilecek “6 Şubat Depremleri Anma Etkinliği”, 6 Şubat 2026 Perşembe günü saat 12.00’de Şırnak Ulu Camii’nde yapılacak. Program kapsamında deprem şehitleri için Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar edilecek.
Anma etkinliği çerçevesinde ayrıca deprem sürecini yansıtan bir fotoğraf sergisi de ziyaretçilere açılacak. Etkinlikte, Şırnak Valiliği tarafından ikramda bulunulurken, Kızılay Derneği tarafından sıcak çorba, Hayrat Derneği tarafından ise helva ikramı yapılacak.
Yetkililer, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların hatırasını yaşatmak, birlik ve dayanışma duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen anma programına tüm vatandaşları davet etti. Deprem şehitlerinin rahmetle anılacağı etkinliğin, duygu dolu anlara sahne olması bekleniyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.