Şırnak’ta Ak Partili aday iddialı vaatlerde bulundu! “İlçeyi il yapacağız ve... “

Şırnak’ta Ak Partili aday iddialı vaatlerde bulundu! “İlçeyi il yapacağız ve... “

AK Parti’nin Şırnak Cizre İlçe belediye başkan adayı belediyecilik hizmeti dışında iddialı vaatlerde bulundu.

AK Parti’nin Şırnak, ilçe ve belde belediye başkan adayları resmen belli olurken, başkan adayları şimdi de seçim propagandası yaparak çeşitli vaatlerde bulunuyor. AK Parti’nin Cizre belediye başkan adayı Ömer Yıldız da seçim çalışmaları kapsamında iddialı vaatlerde bulundu.

omeryildiz3.jpg

“CİZRE İL OLACAK”

Belediye başkan adayı Ömer Yıldız, sosyal medyada, billboard reklamlarıyla ve ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmaları yürütüyor. Seçim çalışmalarında vaatlerde de bulunan Yıldız, Cizre ilçesinin İl olacağı yönünde iddialı vaatlerde bulunuyor. Seçim çalışmalarında kullanılan araçların plakaları da 82 kodu kullanılarak Cizre’nin il olacağı yönünde vaatlerde bulunuyor.omeryildiz2-1.jpg“HASTANEYİ GERİ ALACAĞIZ”

Şırnak’ta yapımına devam eden 500 yataklı Devlet Hastanesi için de “hakkımız olan hastaneyi geri alacağız 500 yataklı Cizre Devlet Hastanesi” vaadinde bulundu.

AK PARTİ CİZRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER YILDIZ KİMDİR?

1988 yılında Mersin’de doğdu ilk ve orta eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

omeryildiz.jpg

Avukat Ömer Yıldız, 2009-2011 yıllan arasında Ankara Barosunda staj eğitimini tamamladıktan sonra Cizre’de Serbest Avukatlık yapmaya başladı. Bir çok resmi kurum ve kuruluşa uluslararası hukuk alanında hukuk ve danışmanlık hizmeti vermekle birlikte birçok sivil toplum kuruluşu ve sosyal vakıf ile de iş birliği içerisinde faaliyet yürütmektedir.

Avukatlık ofisi bünyesinde 6’sı avukat olmak üzere 13 kişi ile birlikte hukuk ve danışmanlık alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Avukat Ömer Yıldız evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.