Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu! 61 kişi gözaltına alındı

Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu! 61 kişi gözaltına alındı

Şırnak ve ilçelerinde İl emniyet müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından yapılan asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 61 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Şırnak ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda, kente kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda malzeme ele geçirilirken, operasyonlarda 61 şüpheli hakkında da adli işlem yapıldı.

operasyon3.jpg Ele Geçirilen Malzemeler

Şırnak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlenerek; uyuşturucu madde ve çok sayıda gümrük kaçağı malzemeye el konuldu. Şırnak ve Habur Sınır Kapısında yapılan operasyonlarda, 15,05 gram metamfetamin, 2 adet bong, 4,23 gram eroin, 2 bin 313 paket sigara, 4 bin 396 adet muhtelif emtia, 13 adet cep telefonu, 102 adet cep telefonu aksesuarı, 14 adet elektronik emtia, 390 kilogram kaçak çay, 23 kilogram nargile tütünü ve 7 şişe alkol ele geçirildi.

operasyon2.jpg Ele Geçirilen Malzemeler

Yapılan operasyonlarda 38 kişi kaçakçılık, 17 kişi asayiş, 4 şüpheli terör, 1 şüpheli kayıp şahıs ve 1 şüpheli sahte belge ile ülkeden illegal çıkış yapmaya çalışma suçundan toplam 61 şüpheli gözaltına alınarak işlem yapıldı.

eroin.jpg Ele Geçirilen Malzemeler
operasyon4.jpg Ele Geçirilen Malzemeler

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.