Şırnak'ta Bakın Kimler Muhtar Aday Adayı!

Şırnak'ta Bakın Kimler Muhtar Aday Adayı!

Şırnak'ta 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde muhtarlığını ilan eden adayları sizin için haberimizde derledik. İşte Şırnak'ta muhtarlığını ilan eden adaylar.

Her 5 senede bir belediye başkanlığı seçimleri ile beraber yapılan muhtarlık seçimi bu sene Şırnak'ta çetin geçeceğe benziyor.

Muhtarlık Seçimi Bu Yıl Çetin Geçecek

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yapılacak olan muhtarlık seçimleri bu senede belediye başkanlığı seçimleri ile beraber yapılacak. Şırnak'ta da bu sene 12 mahallenin muhtarları halkın verdiği oylarla seçilecek.

2024 muhtarlık seçimlerinde bu sene bir hayli rekabet olacağa benziyor. Şırnak'ta 12 Mahallenin 12'sinde de en az her mahalleden 6,7 muhtar adayı bu sene seçime girmeyi düşünüyor. Muhtarlık seçimleri son zamanlarda baya bir popüler olmaya ve rağbet görmeye başladı. Neredeyse belediye başkanlığının önüne geçilecek kadar değerli bir meslek haline geldi. Adaylar şimdiden adaylıklarını ilan ederek sosyal medya platformlarında kendilerini tanıtmaya ve seçim çalışmalarına başladı bile. Kimi muhtar adayları vatandaşlarla birebir görüşerek muhtarlık seçimlerinde mahalleliden destek istiyorlar.

Sevgili okurlar bunlar bizim erişebildiğimiz muhtar adayları. Sizlerde ismini bildiğiniz veya tanıdığınız adayları bize bildirebilirsiniz.

İşte Şırnak'ta Muhtarlık Adaylığını İlan Eden Kişiler;

Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı, Lokman İke

gundogdu-mahallesi.jpg

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ecevit Baysal;

cumhuriyet-mahallesiii.jpg

Gündoğdu Mahallesi Muhtar Adayı, Cemal Adıgüzel;

kefjajs.jpg

Gazipaşa Mahallesi Muhtar Adayı, Osman Basan;

Hamza Katar Yeni Mahalle Muhtar Adayı

Yusuf Olcan Dicle Mahallesi Muhtar Adayı

Mehmet Namdar Dicle Mahallesi Muhtar Adayı

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.