Şırnak'ta Bu Kurum Personel Alımı Yapacak: Başvurular İçin Son Saatler

Şırnak'ta Bu Kurum Personel Alımı Yapacak: Başvurular İçin Son Saatler

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 142 sözleşmeli personelin alınacağı müjdesini verdi. Yapılan açıklamaya göre; Şırnak’a 1 mühendis alımının yapılacağı belirtildi. Başvurular için bugün son gün...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Şırnak'a makine mühendisi alımı için harekete geçiyor. Bu heyecan verici fırsatla ilgili tüm detayları sizin için derledik. Personel alımı başvurusu için bugün son gün.

İşte başvuru süreci, şartlar ve daha fazlası;

Başvuru ve Son Başvuru Tarihi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın duyurusuna göre, Şırnak'a alınacak olan makine mühendisi için başvurular başlamış durumda. Başvuruların son tarihi ise 29 Mart 2024 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvurunuzu tamamlamayı unutmayın.

Başvuru Şartları ve Detayları

Başvuruda bulunacak adayların dikkat etmesi gereken bazı önemli detaylar bulunmaktadır. Öncelikle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında belirtilen şartları sağlamak gerekmektedir. Bununla birlikte, başvuru sürecinde KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınacaktır.

KPSS Puanı ve Pozisyonlar

Başvuruda bulunacak adayların KPSS puanlarına dikkat etmeleri önemlidir. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, 142 sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirme yapılacaktır. Bu pozisyonlar, Bakanlık merkezi ve taşra teşkilatında istihdam edilecek personeli kapsamaktadır.

1111-001.jpg

Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

Başvuru süreci oldukça basittir. İlgili adaylar, belirtilen tarihler arasında gerekli belgeleri hazırlayarak başvurularını yapabilirler. Ardından, başvuruların incelenmesi ve değerlendirilmesi süreci başlayacaktır. Uygun adaylar belirlendikten sonra göreve başlama süreci başlayacaktır.

PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.