Şırnak'ta Bu Partiden Başkan Dahil 300 Kişi İstifa Etti

Şırnak'ta Bu Partiden Başkan Dahil 300 Kişi İstifa Etti

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Deva Partisi üyeleri, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak İlçe Başkanı ile beraber 300 kişinin istifa ettiğini duyurdu.

Demokratik ve Atılım (DEVA) Partisi, genel seçimlerin ardından önemli bir dönemecin içerisine girmiş durumda. Parti içinde yaşanan istifaların ardı arkası kesilmiyor. Yaklaşık 3 ay önce Şırnak merkez ve Silopi teşkilatının toplu istifalarının yankıları devam ederken, şimdi de İdil ilçe teşkilatı istifalarını duyurdu. İlçe başkanı Ahmet Yağan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 300 üye ile beraber görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İdil İlçe Teşkilatında Büyük Değişim

DEVA Partisi içindeki değişim rüzgarı, İdil ilçe teşkilatında da etkisini gösteriyor. İlçe başkanı Ahmet Yağan'ın 2020 yılında üstlendiği başkanlık görevinden istifa etmesi, partinin iç dinamiklerinde yaşanan gelişimleri gözler önüne seriyor.

yagan.jpg Ahmet Yağan

Ahmet Yağan'dan Açıklama: "Değerli Arkadaşlar, Görevimden İstifa Ediyorum"

İlçe başkanı Ahmet Yağan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla istifasını kamuoyuna açıkladı. Yağan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Değerli arkadaşlar, 2020'den beri DEVA Partisi'nde üstlendiğim başkanlık görevimden istifa ediyorum."

Bu açıklama, partinin içindeki bazı dinamiklerin ve yönetimdeki değişim isteğinin bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Yaşanan istifaların partinin geleceği üzerinde nasıl bir etki bırakacağı ise merak konusu.

DEVA Partisi: Yeniden Yapılanma Sürecinde Neler Oluyor?

DEVA Partisi, genel seçim sonrası içinde bulunduğu yeniden yapılanma sürecinde bir dizi değişiklikle karşı karşıya. Bu değişim sürecinde istifaların artması, partinin iç dinamiklerindeki farklılıkları ve beklentileri gösteriyor.

İstifaların Sebepleri: Parti İçi Dinamikler ve Beklentiler

Şırnak merkez, Silopi ve şimdi de İdil ilçe teşkilatındaki toplu istifaların arkasında yatan sebepler henüz net değil. Ancak, genel olarak parti içi dinamiklerdeki uyumsuzluklar, yönetim tarzıyla ilgili beklentilerin karşılanamaması gibi faktörler etkili olabilir.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum