Şırnak’ta “Direnişe Selam, Siyonizme Lanet” yürüyüşü ve konvoy yapılacak

Şırnak’ta “Direnişe Selam, Siyonizme Lanet” yürüyüşü ve konvoy yapılacak

Gazze'ye yapılan saldırılarının dönümünde Şırnak Şehri Nuh Platformu tarafından pazar günü düzenlenecek olan yürüyüş, konvoy ve basın açıklamasına tüm Şırnaklılar davet edildi.

Platform adına açıklama yapan platform sözcüsü Abdullah Çatı, tüm Şırnak halkına çağrıda bulunarak, insanlık suçlarına karşı duruş sergilemeye davet etti.

img-20241004-wa0005.jpg

Çatı, açıklamasında, “Annelerimiz, ablalarımızı, bacılarımızı, gençlerimizi, abilerimizi ve büyüklerimizi yediden yetmişe insani ve vicdani sorumluluk taşıyan tüm halkımızı meydanlara davet ediyor, soykırıma hayır diyoruz! İsrail’in işlediği insanlık suçlarına dur demek, dünya devletlerinin soykırıma sessiz kalmasına karşı bir duruş sergilemek ve mazlum Gazze’nin yanında olduğumuzu haykırmak için Şırnak ve tüm Türkiye’de yürüyoruz. Katilleri konuşturup, mazlumları susturan ABD ve siyonist işbirlikçilerini telin etmek için 6 Ekim Pazar Şırnak Geylani Camiinde başlayacak konvoy ile saat 20:00’de Cizre Huzur Camiinde başlayacak yürüyüş ve Cizre Nebi Nuh Camiine yürüyerek basın açıklaması ve dua edeceğiz.”

img-20241004-wa0004.jpgPlatform sözcüsü Abdullah Çatı, “Soykırıma Hayır diyerek sesimizi duyurmak için hep birlikte meydanlara!” diyerek tüm Şırnak halkını etkinliğe katılmaya davet etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.