Şırnak’ta esnaf ve kamu temsilcilerinden istişare buluşması

Şırnak’ta esnaf ve kamu temsilcilerinden istişare buluşması
ŞIRNAK Vali Yardımcıları Mehmet Tığlı ve Fikri Badioğlu ile Kaymakam Emre Açar, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Ertaş’ı ziyaret etti. Ziyarette kent esnafının durumu ve Şırnak’ın gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Şırnak Vali Yardımcıları Mehmet Tığlı ve Fikri Badioğlu ile Kaymakam Emre Açar, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Ertaş’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, kent esnafının durumu, beklentileri ve şehir genelindeki çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette, kamu kurumları ile esnaf temsilcileri arasındaki iş birliği ve istişarenin önemine dikkat çekildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yapılan açıklamada, ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, Vali Yardımcıları Tığlı ve Badioğlu ile Kaymakam Açar’a nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür edildi.

Açıklamada, “Birlikte istişare etmenin, fikir alışverişinde bulunmanın ve şehrimiz için ortak değerler üretmenin güzel bir örneğini yaşadık” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Cemal KÜLTER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.