Şırnak'ta fıstık bahçesi kurmak isteyenlere müjde! Başvurular bugün başladı

Şırnak'ta fıstık bahçesi kurmak isteyenlere müjde! Başvurular bugün başladı

Şırnak Valiliği ve İl Tarım Müdürlüğünün katkılarıyla Şırnak'ta yeni fıstık bahçesi kurmak isteyenlere %75 'i devletten %25' ü vatandaştan kampanyası ile vatandaşların atıl durumundaki arazileri değerleniyor.

Şırnak valiliği, Şırnak il tarım ve orman müdürlüğü destekleri ile Şırnak'ta atıl durumda olan bahçeler fıstık bahçesine dönüştürülüyor. Bahçesine fıstık ekmek isteyen ve atıl durumda olan arazilerinin değerlendirmek isteyen her vatandaş, Şırnak il tarım ve orman müdürlüğüne başvurarak yüzde 75 hibe desteğini alabilecek.

Şırnak Valiliği ve İl Tarım Müdürlüğünün katkılarıyla, YENİ BAHÇE KURMAK İSTEYENLERE KAPAMA FISTIK BAHÇESİ KURULUYOR.

VERİLECEK DESTEKLER;

TEL - DİREK - FİDE

%75 'i devletten %25' ü vatandaştan

BAŞVURULAR : BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞTIR.

MÜRACAAT YERİ: ŞIRNAK İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ

İşte Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün Başvuru ve Detayları İle İlgili Paylaşımı;

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'T.C. ŞIRNAK VALILIGI ŞIRNAK IL TARIM VE ORMAN MUDURLUGU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ FISTIK BAHÇELERİ KURUYORUZ (ATIL ARAZİLER İŞLENİYOR KIRSAL ALAN GELİŞİYOR PROJESİ) YENİ BAHÇE KURMAK İSTEYENLERE KAPAMA FISTIK BAHÇESİ KURUYORUZ TEL- DİREK FİDAN VERİYORUZ %75'i Bizden %25'i Sizden %100'ü SİZİN BAŞVURU ŞARTLARI 2023-2024 ÇKS Belgesi Hali Hazırda Arazisinde Ürün/Ağaç Bulunmamış Olmak ÖNCELİKLİ YARARLANICILAR Komşusuyla Birlikte Üretim Yapmak İsteyenler Büyük Parselli Araziler Temizlenmiş/Hazır Araziler Öncü Çiftçi Profiline Uygun Olanlar BAŞVURU YERİ: İL/İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ BAŞVURU SÜRESİ 26 EYLÜL 11 EKİM ŞIRNAK TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARIMLA ŞIRNAK BÜYÜYECEK www.sirnak.tarimorman.gov.tr' görseli olabilir

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum