Şırnak’ta Gençlik Haftası Coşkusu! Gençlik Buluşması Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Şırnak’ta Gençlik Haftası Coşkusu! Gençlik Buluşması Renkli Görüntülere Sahne Oldu
15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Şırnak’ta gençler unutulmaz bir gün yaşadı.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği “Gençlik Buluşması” etkinliği, gençleri hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi.

Şırnak Gençlik Merkezi’nin dönüşüm bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gençlerle yakından ilgilenen İl Gençlik ve Spor Müdürü Fedai Din, etkinlikte gençlerle bir araya gelerek onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Gönüllerince eğlenen öğrenciler, müzik dinletisi eşliğinde keyifli anlar yaşarken; aynı zamanda farklı alanlarda sunulan eğitim ve atölye faaliyetlerine katılarak kendilerini geliştirme fırsatı buldu. Etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici yönüyle dikkat çekti.

Program sonunda konuşan İl Müdürü Fedai Din, gençlerin sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkı sunan bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini belirtti. Din, tüm gençlere başarı dolu bir gelecek temennisinde bulunarak, bu özel haftanın gençler için ne denli önemli olduğuna değindi.

Gençlerin enerjisi ve katılımıyla renklenen buluşma, Şırnak’ta Gençlik Haftası’nın en dikkat çeken etkinliklerinden biri oldu. Gençlik Buluşması, hem içeriğiyle hem de atmosferiyle katılımcılardan tam not aldı.

497929387-1133156555518066-5266626825729190638-n.jpg

499229385-1133156592184729-1180205570710251105-n.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.