Şırnak'ta Görev Yapan Müdür Diyarbakır'a atandı!
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 28 Mayıs 2025 tarihinde yayımlanan atama kararıyla Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne eski Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin atandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 nisan 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararı ile Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan ve kadrosu Şırnak'ta bulunan İrfan Tekin , Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
Diyarbakır ve Siirt müdürleri değiştirildi
Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Siirt'te görevli kadrosu Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde bulunan İrfan Tekin, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Fidan, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Nihal Sürmeli getirildi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN
Resmi İlanlar
Şırnak
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.